OM OS

Velkommen til Cosmè

Cosme.dk er en dansk webshop, som forhandler skønhedprodukter og andre lækre ting til personlig velvære. Derudover smykker og modetøj, der hører til kategorien slow fashion - mode der holder. Det sidste skud på stammen af produkter, som du kan finde på cosme.dk er design møbler. Cosmè Home er forhandler af en række design produkter i luksusklassen. 


COSMÈ består er en webshop beliggende i Holstebro, men forhandler i hele Danmark. Vores vision er at give vores kunder en god oplevelse ved brug af produkterne. Vi har nøje udvalgt de produkter, som vi ved virker, som kan gøre en forskel og som er designet til den kvalitetsbevidste kunde. Sortimentet består udelukkende af kvalitetsprodukter, som vi selv kan anbefale og stå inde for. De er først og fremmest valgt ud fra et kvalitetskriterie, men også ud fra et etisk- og bæredygtighedsprincip. De mærker, som vi forhandler er tillige valgt ud fra et kriterie om, at de vil noget mere end blot tilbyde en creme, shampoo eller et stykke tøj til en billig pris. De er valgt, fordi de vil noget mere. Det kan være en skarp profil til eller holdning om bæredygtighed, økologi, brug af kun rene og naturlige ingredienser eller et design og en stil, som er helt unik.

 

COSMÈ er ejet og drives af Hanne Borst Hansen. Hanne er uddannet materialist og i gang med uddannelsen til kosmotolog. Mode, smykker, design møbler hudpleje, parfumer og skønhedprodukter har altid været en passion, og med cosme.dk er der mulighed for at sammensætte en række af nøje udvalgte produkter, der alle er af en kvalitet, som COSMÈ kan stå inde for. Det er produkter og designs, der kan anbefales. 
På nær alt vedr. det tekniske, så er det Hanne, der kan kontaktes ved eksempelvis spørgsmål om brug af produkter, sammensætning af gaver, forsendelse, m.m.

 

Hanne kan kontaktes via kontaktformalaren eller ved at sende en mail: info@cosme.dk. Selvfølgelig også på tlf.: 51530096. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Borst Hansen står for hele den tekniske del vedr. webshoppen, og det er ham, du kan kontakte, hvis der er noget vedr. teknikken, som ikke virker. Lars kan kontaktes via vores kontaktformular eller blot ved at sende en mail på: larsborsthansen@gmail.com 

 

Herunder kan du se en præsentationsvide af cosme.dk - God fornøjelse. Respons modtages gerne.

 

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 kr. Fragt = 29 kr.
Kundeservice tlf.: 31360096